pk4.jpg

PARKOUR-KURS

Lørdag og søndag 3. og 4. desember 

klokken: 15.00-16.30

Er ditt barn mellom 10 og 13 år? 3. og 4. desember setter vi opp et parkourkurs uansett hvilket nivå man er på. Nybegynner eller erfaren? Har ingenting å si. Treningen er lagt opp slik at alle får utbytte uansett hvor god man er. Les mer lengre ned.


Dra å handle julegaver på søndagsåpent mens vi koser oss med trening!

pk2.jpg

God eller nybegynner?

Noen øvelser krever styrke, andre krever smidighet, mens noen krever spenst, lange føtter, korte føtter, hurtighet, lavt tyngdepunkt osv osv. Enkelt forklart så er det INGEN som har alle disse egenskapene. Det gjør at noen øvelser er lette mens andre er vanskelig avhenging av kroppsbygning. Vi er hellig opptatt av at ALLE skal få utbytte av treningen uansett kropp og utgangspunkt. Derfor har vi 3-4 forskjellige variasjoner av hver eneste øvelse, slik at treningen er tilpasset alle som kommer innom. Dette har vi gjort i mange år og det fungerer perfekt!

90 minutter x2 treninger

Kurset går over to dager. Lørdag 3 desember og søndag 4 desember. Hver trening er 90 minutter. Treningen består av oppvarming, vising øvelser, trening, små drikkepauser, og en litt lengre fruktpause. På slutten får elevene litt lengre fritrening for å selv leke seg fritt i hallen.

Oppmøte er 10 minutter før trening, og man må forlate seinest 10 minutter etter trening.

pk3.jpg
Bodø parkour trening-05447.jpg

Utstyr

Elevene treninger ett par tørre sko, men det er ingen krav om at det må være innesko. Vi anbefaler dempede joggesko. Det er også lurt at elvene tar med seg en flaske med vann.

Det selges brusbokser fra brusskapet til 20kr. 

SIKKERHET

Parkour er en ekstremsport. Det er viktig å huske på at som i all annen sport, kan man bli skadet. Sikkerhet er i forsetet hele tiden, og vi tar det på alvor i alle øvelser. Hver eneste øvelse innebærer alltid en risiko, men vi trener ikke i noen høyder høyere enn 2 meter og vi bruker madrasser under stenger og ved hopp fra høyder høyere enn elevene selv. 

pk1.jpg