MELD DEG PÅ I DAG!

Vi stiller som krav at alle skal ha lest punkt 1 til og med 4 under før de melder seg på. Påmeldingsskjema finner du nederst.

1. Forsikring

Bodø Parkour har per dags dato ikke forsikring som en del av kontigenten siden Parkour ikke har en overordnet organisasjon ennå. Det håper vi skal være på plass i løpet av 2021. Det er derfor viktig at alle barn har barneforsikring. De fleste "pluss- og esktraforsikringene" dekker idrett, men det kan være greit å sjekke dette opp før man kjøper en.

2. Sikkerhet og skadeforebygging

Sikkerheten er alltid i fokus, men det er viktig at foreldre og utøvere husker at parkour er en ekstremsport. Uhell kan forekomme, men det er svært skjeldent at noen har blitt skadet på treningene våre. 

Sikkerheten ligger ikke bare i å være forsiktig på trening, men også om hvordan man trener. Når parkour trenes feil, er det som regel slitasje i kne, rygg, ankler og ledd som er de vanligste langtidseffektene. Dette er det høy fokus på i Bodø Parkour. På treningene jobber vi derfor med mange forebyggende øvelser som demper fall og reduserer slitasje betraktelig. Barna er ung, og det er viktig at de ikke pådrar seg slike skader tidlig i vekstfasen. 

 

Vi har ingen kontroll over hva elevene gjør på fritiden og tar ikke ansvar for det heller. Vi fraråder ALLE elevene våre fra å trene på tak, andres eiendommer, plasser som kan være farlige, høye hopp som er høyere enn dem selv.

Bodø parkour trening-05434.jpg
Bodø parkour trening-05378.jpg

3. Betaling

Når sesongen og treningene har startet er betalingen ikke refunderbar. Det er mange som ønsker plass, og det vanlige er at barn starter med annen idrett om de ikke få plass hos oss. 

Plasser som ikke er betalt innen forfall, eller før oppstart blir gitt videre til neste på ventelisten.

4. Treningstider

Gruppene har èn fast trening i våre lokaler i Rønvik - i parkourhallen. I tillegg har gruppene èn ekstra trening annenhver uke. Den foregår i turnhallen på Mørkved. I 2020/2021 har vi trent på tirsdager 17-18 i turnhallen. Denne treningen er frivillig.

MELD DEG PÅ NÅ!

Aldersgruppene er ikke en fasit. Treningene er lik på de fleste trinnene, men vi krever mer orden og fokus på de eldste. Passer et tidspunkt dårlig kan man melde seg opp på gruppen over eller under, men det bør ikke være for stor aldersforskjell. Den eldste gruppen har elever fra 13 år og oppover. 

PÅMELDINGSSKJEMA

Ved påmelding av dette skjemaet godkjenner du at punkt 1-4 lengre opp er lest og godkjent.
Velg gruppe
Kan vi bruke bilder/video som blir tatt på trening til Bodø Parkours nettsted og sosiale medier? Navn på barn legges ikke ut.

1700kr pr semester

Ute- og innetrening

Fast trening hver uke

mannenparkour.png